marți, 8 ianuarie 2008

Calatorie fara bilet de-ntors



- Iti spun...Trebuia sa luam si bilete de-ntoarcere!
-Dar pentru ce?Serios acum,am plecat ca sa uitam de tot...
Dupa multe ore-mai placute pentru el,mai putin confortabile pentru ea-ajung in final in orasul,unde multe dorinte interzise sunt realizabile(din pacate!).
Perspectiva petrecerii timpului le rasare incantator la coborarea din avion si odata cu drumul spre hotel.Planuri peste planuri isi impartasesc entuziasmati.
Dupa instalarea in camera,striga amandoi din suflet: "Vom fi fericiti!!"...Vor fi.Aveau bani,erau tineri,iar la picioarele lor zvacnea un oras "al placerii".
-Ia zi-mi,cu ce sa ma imbrac in seara asta?
-Hmmmm...Pei sa vedem...Uite mie combinatia asta mi se pare geniala!
Erau gata si erau pregatiti sa se arunce in bratele cluburilor si ale barurilor.Iar Olanda era preagatita sa le ofere pe tava "fericire" si "extaz"
Si "au gustat" un tip de "fericire"...Si a dat roade...Erau fericiti..Poate atat de fericiti,incat isi uitasera si numele...
O zi trecuta...A doua, la fel de intensa,dar cu un alt soi de "extaz".Si asa s-au scurs zile de-a randul,dormind ziua pentru a-si dezintoxica sufletul de "fericire" si extaziandu-se noaptea cu fiole,pilule si prafuri de "fericire"
Trecusera cam doua saptamani de cand erau aici..Peste doua zile aveau sa plece,caci urma sa fie ziua mamei lui.Asa ca s-au hotarat ca aceasta seara,ultima,de altfel,sa le ofere cu adevarat un tablou al dorintelor interzise.Iar in ziua ce urma sa se poata odihnii.
Ultima noapte in Olanda le oferea ultimul praf de "extaz",ultima pilula de "fericire",ultima partida de sex cu cine stie cine...Asa ca toate acestea trebuiau sa fie la cota maxima..Si au fost..
Pentru el chiar a fost ultima noapte,ultimul "extaz",ultima partida de sex...Ultimile,caci supradoza de "fericire" l-a trimis departe,dar nu inapoi acasa... ,ci intr-o calatorie fara bilet de-ntors...
Pentru ea...pentru ea au ramas in continuare cunoscute si explorate toate formele "extazului" in toate culorile,modelele si locurile.Caci salariul ei venea in bonuri de "fericire".Ajunsese o prostituata intoxicata de droguri cu acte in regula in orasul tuturor "posibilitatilor"!






Mentiune: textul l-am scris ca o dezaprobare cu privire la legalizarea prostitutiei si a drogurilor in Olanda....

2 comentarii:

Luli spunea...

Foarte tare! bravo...

Screeach spunea...

you go girl:P ... !:D